Piratpartiet iscensätter grafittikonstverk i centrala Norrköping

På lördag 6 september kommer Conny Johansson från den lokala graffitigruppen Yallah att graffitimåla Piratpartiets valstuga mitt i centrala Norrköping, mellan galleriorna Linden och Domino.

- Konst och kultur borde få en större plats i det offentliga rummet, säger Torbjörn Wester, förstanamn på Piratpartiets kommunlista. Piratpartiet vill bidra till att höja statusen för icketraditionella kulturformer, som graffiti, slam dunk poesi, datorspel och lajvande.

Piratpartiet har en husvagn som valstuga. Conny Johansson från graffitigruppen Yallah kommer att ”pimpa” husvagnens väggar på temat ”Fri kollektivtrafik” som är en av Piratpartiets fokusfrågor för Norrköpings kommun.

- Jag tycker att det är kul att Piratpartiet uppmärksammar att graffiti kan användas för gerillamarknadsföring på det här sättet, säger Conny Johansson.

Plats: Mellan galleriorna Linden och Domino.
Tid: Lördag 6 september kl. 10:00-16:00.

Hemsida för Yallah: Länk.
Piratpartiet Norrköping: Länk.

Kontakt
Torbjörn Wester
Ordförande Piratpartiet Norrköping
072-325 56 78
torbjorn.wester@piratpartiet.se

Om Piratpartiet
Piratpartiet
är Sveriges mest
framtidsinriktade politiska parti. Partiet har sedan starten 2006
fokuserat på integritet, kultur och kunskap, och svarar på de frågor de
gamla partierna ännu inte förstått att de måste ställa.

Piratpartiet har idag över 50 aktiva systerorganisationer runt om i
världen med folkvalda representanter i bland annat Tyskland, Island,
Kroatien, Katalonien och Österrike.

I Norrköping går Piratpartiet till val med ett brett politiskt program, med fokus på fri kollektivtrafik, ökad transparens och fler bostäder.

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/piratpartiet-iscensaetter-grafittikonstverk-i-centrala-norrkoeping-1050117?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>