Piratpartiet ställer ut valstuga på Trädgårdstorget

Än så länge har alla partier funnits representerade bland valstugorna på Trädgårdstorget – förutom Piratpartiet. Nu meddelar partiet att de efter en viss fördröjning även de kommer att ställa ut sin valstuga, med start på måndag den 1 september.

- Det blev en oväntat fördröjning med att få tillståndet, men nu har det till sist kommit, säger Anton Nordenfur, ordförande för Piratpartiet i Linköping.

Valstugan blir samma lila husvagn som prydde torget inför EU-valet, då det var den enda partivalstugan i flera veckor.

- Under EU-valet märkte vi hur lite de andra partierna brydde sig om internationella frågor, säger Anton Nordenfur. Inför riksdagsvalet är det en helt annan situation.

Piratpartiet ställer upp i lokalvalet med ett fokus på bostäder, integration, och bilfri transport.

Kontakt

Anton Nordenfur, förstanamn på kommunlistan och kandidat till riksdagen

anton.nordenfur@piratpartiet.se
+46 707 496 840

Om Piratpartiet

Piratpartiet är ett ungt men kraftfullt parti, och det enda som tror på Linköpings framtid. I EU-valet 2014 fick de 4% av rösterna i Linköping, och i september satsar de på att ta sig in i kommunfullmäktige och landstinget.

www.piratpartietlinkoping.se

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/piratpartiet-staeller-ut-valstuga-paa-traedgaardstorget-1044493?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>