Europaparlamentariker besöker Linköping

Piratpartiets Europaparlamentariker Amelia Andersdotter och Christian Engström besöker Linköping den kommande veckan för att träffa väljare och prata om sitt arbete i Europaparlamentet. De blev invalda som partiets parlamentariker 2009, och står högst upp på partiets lista i årets val.

- Europa behöver bygga vänskapliga relationer till internet, säger Amelia. Därför vill jag prata om den kommande upphovsrättsreformen, dataskyddslagar och hur man kan bygga marknader istället för krigsmakter på internet.

Christian Engström, förstanamn på partiets lista, besöker Linköping på måndag den 12 maj från 15:00 för att stå i partiets valstuga på Trädgårdstorget och prata med väljare.

Amelia kommer att träffa väljare på campus Valla under förmiddagen den 19 maj, för att sedan stå i partiets valstuga på Trädgårdstorget och berätta om vad hon åstadkommit i Europaparlamentet, och vad hon vill göra under nästa mandatperiod.

- Det är kul att Christian och Amelia tar sig tid att hälsa på oss, säger Anton Nordenfur, ordförande för Piratpartiet i Linköping. I en tid när själva Europaparlamentet brister så pass i transparens är det väldigt viktigt för parlamentarikerna att själva berätta om sitt arbete.

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/europaparlamentariker-besoeker-linkoeping-993043?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>