EU-parlamentariker Amelia Andersdotter besöker valstugan i Malmö

Nu på lördag, den 10 maj, besöker Piratpartiets EU-parlamentariker Amelia Andersdotter Malmös valstuga. Hon kommer tillsammans med andra lokala pirater diskutera kampanja inför EU-valet, och besöket är en del av hennes turné runtom i Sverige inför valet. 

- Det känns kul att ha vår EU-parlamentariker med oss i valstugan, det är inte många veckor kvar till valet och det känns viktigt att folk har möjlighet att prata med någon som har representerat dem i EU, säger Mattias Bjärnemalm, valsamordnare för Piratpartiet Skåne.

Amelia kommer att vara på plats i valstugan mellan 10:00 och 13:00 för alla som har frågor kring hennes arbete i parlamentet eller vilka frågor som hon kommer arbeta med om hon blir omvald.

- De saker som Amelia och Piratpartiet står för är lika aktuella nu som de var för 5 år sedan när Svenska folket röstade in oss i EU. Vi kan visa att vi gjort skillnad och vill fortsätta kämpa för saker som våra medborgares rätt till integritet, avslutar Mattias Bjärnemalm. 

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/eu-parlamentariker-amelia-andersdotter-besoeker-valstugan-i-malmoe-993610?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>