Piratpartiets partiledare besöker Linköping

Piratpartiets partiledare Anna Troberg besöker Linköping på tisdagen den 13 maj som del av hennes Sverigeturné för att väcka uppmärksamhet åt EU-valet den 25 maj. På plats planerar hon både att besöka lokala aktivister och att prata med väljare.

- EU-valet är otroligt viktigt, säger Anton Nordenfur, ordförande för Piratpartiet i Linköping och själv kandidat till Europaparlamentet. Piratpartiet behövs i EU för att hantera de stora demokratiska bristerna där icke folkvalda politiker och lobbyister har en alldeles för stor del av makten.

Piratpartiet ställde i helgen ut sin valstuga på Trädgårdstorget, och har ökat kampanjandet inför EU-valet om drygt två veckor. I förra valet kom de in med 7.1 %, och nu hoppas de utöka sina mandat.

Anna Troberg kommer att besöka partiets valstuga på Trädgårdstorget från fyratiden på tisdagseftermiddagen, och finns tillgänglig för reportage och intervjuer.

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/piratpartiets-partiledare-besoeker-linkoeping-990431?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>