Populära pirater exkluderade från EU-debatt

Amelia Andersdotter från Piratpartiet nominerad till ordförande för Europeiska Kommissionen.


Pressmeddelanden
  •  

2014-04-03 07:00 CEST

Amelia Andersdotter, EU-parlamentariker för Piratpartiet, har blivit nominerad till ordförande i Europeiska kommissionen av det europeiska politiska partiet European Pirates. Organisationen samlar ett 20-tal Piratpartier i Europa och valde förutom Amelia Andersdotter även att nominera Peter Sunde, en av grundarna till The Pirate Bay.

Source Article from http://www.mynewsdesk.com/se/piratpartiet/pressreleases/populaera-pirater-exkluderade-fraan-eu-debatt-988547?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>